Ce salariu are Lilu?!

Ce salariu are Lilu?!

-
//
15.01.2018

Recent, Lilu a fost provocată de vloggerița Anna Tulgara să răspundă la mai multe întrebări ori să mănânce unele dintre cele mai grețoase gustări, cum ar fi gândaci, înghețată cu ceapă sau ciocolată cu diferite condimente.

Ce salariu are Lilu?!

În cele mai multe cazuri, Lilu a ales să răspundă. Fiind întrebată pe ce invitat a refuzat să-l aibă în cadrul emisiunii pe care-o prezintă, Lilu a răspuns:

“Eu pe mulți oameni nu aș vrea să-i intervievez, dar respect ierarhia în echipă. Nu mi-a plăcut când a venit formația Drâmba. Eu chiar și pe fosta soțului am acceptat-o, adică eu eram cu actualul meu soț și ea mi-a intrat în relație, ne-am despărțit, adică și-o băgat coada. A chemat-o echipa în emisiune, eu am primit-o, am vorbit...”

La întrebarea dacă ar fi gata să pozeze nud, prezentatoarea TV a răspuns:

"Mi s-a propus de foarte multe ori. Eu tot timpul am refuzat. Acum mă gândesc că poate aș fi făcut. Am avut două sarcini. Am alăptat doi copii și nu mai am formele apetisante. Acum aș accepta o ședintă foto, pentru că multor femei le este jenă de cum arată după naștere, fotografiile trebuie să transmită un mesaj, femeile trebuie să se iubească.”

Ce salariu are Lilu?!

Iar când a venit vorba de salariu, Lilu nu a dat o sumă concretă, însă a lăsat să se înțeleagă că acum numele lucrează pentru ea. Aceasta a menționat că primul ei salariu, din anul 2008, a fost 2000 de lei.