mamaplus

Ce dorință a avut o femeie cu cancer în fază terminală

-
//
18.03.2023

O femeie din Marea Britanie în vârstă de 34 de ani, diagnosticată cu cancer în faza terminală a avut o ultimă dorință pe care a reușit să o îndeplinească cu ajutorul unei prietene. Ea a primit o veste teribilă și a aflat că mai are doar un an de trăit.

mamaplus

Are doar 34 de ani și a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancer în faza terminală. Este mamă a trei copii, iar cea mai mare dorință a sa a fost să ajungă mireasă, un eveniment la care visa încă din copilărie, transmite spynews.ro.

Kerry Kenworthy a fost o adevărată învingătoare, după ce s-a vindecat la un an distanță de când a primit diagnosticul. Ea părea să aibă o viață împlinită, lucra ca psiholog și este mamă a trei fetițe.

Boala ei a recidivat într-un moment neașteptat. Medicii i-au spus că mai are de trăit între 12-18 luni. Prima dată, gândul a mers către fiicele sale, de 12, 9 și respectiv 6 ani. S-a gândit că nu le va putea fi alături în momentul căsătoriei lor, apoi și-a amintit că nici ea nu a trecut prin acest eveniment la care toate fetele visează încă din copilărie.

„Nu o să-mi văd copiii căsătorindu-se și nici măcar pe mine însămi. Am vrut să am și eu parte de acea zi specială despre care am auzit atât de multe, să port rochia și să fiu mireasă. Am vrut o zi ca în basme”, a spus Kerry pentru Daily Mail.

Și-a îndeplinit dorința fiind ajutată de prietena sa

Pentru a-i îndeplini dorința lui Kerry, prietena ei a decis să o ceară în căsătorie și să aibă loc un eveniment frumos. Cele două s-au cunoscut în urmă cu 3 ani și au o prietenie strânsă. Astfel, totul a mers conform planului și femeia s-a bucurat de o nuntă ca în povești.

„Nu am vrut să rateze această parte din viața ei. Ne-am cunoscut acum trei ani prin intermediul unor prieteni comuni și ne-am înțeles imediat. Kerry are un suflet bun și este amuzantă. Amândouă avem copii, am mers cu ei la joacă în parc și am petrecut timp împreună”, a spus aceasta.

Cele două au acceptat să facă acest pas, fără să existe alte formalități legale sau religioase. Sian, de profesie profesoară, este căsătorită și mamă, dar soțul a susținut-o în acest demers pentru a o face fericită pe prietena ei bolnavă. Totodată, ea a promis că va avea grijă de fetițelele ei dacă starea de sănătate nu se va îmbunătăți.

„Știu că unii oameni nu vor înțelege gestul meu, dar este cea mai bună prietenă a mea. S-a simțit ciudat, având în vedere că sunt măritată, dar prietenia e mai importantă. Soțul meu a iubit ideea și m-a susținut, chiar m-a ajutat să plănuiesc totul”, își amintește femeia.