mamaplus

Cazul copilului de 2 ani căzut de la etaj. Medicii au oferit detalii despre starea lui

-
//
01.06.2022

Un copil de numai doi anișori a căzut în gol de la etajul trei. La moment micuțul se află la spital. Totul a avut loc în dimineața de 01 iunie, în jurul orei 09.30, pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al capitalei.

La fața locului s-a deplasat de urgență poliția, dar și un echipaj medical. Copilul, împreună cu mama sa de 28 de ani, imediat au fost duși la spitalul de urgență pentru copii Valentin Ignatenco.

Potrivit vicedirectorului medical, Vitalie Mihalcean, micuțul are o contuzie generală la organe și se află în secția de terapie intensivă. Starea copilului este gravă, dar stabilă și nu prezintă pericol pentru viață.

Forțele de ordine au stabilit preliminar că totul s-ar fi întâmplat când micuțul se afla singur în una din camerele apartamentului, în timp ce mama sa plecase pentru câteva clipe la bucătărie. Copilul ar fi reușit să urce pe pervazul geamului, sprijinindu-se de plasa anti-țânțari. Din nefericire, plasa nu a rezistat greutății micuțului, iar copilul a căzut în gol de la etajul 3.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.