Caz șocant: Un copil de doar doi ani fumează, iar părinții se amuză (VIDEO)

Caz șocant: Un copil de doar doi ani fumează, iar părinții se amuză (VIDEO)

-
//
29.01.2018

Faptul că fumatul este deosebit de periculos şi nociv asupra sănătăţii nu este un secret pentru nimeni, însă pentru unii părinţi este distractiv să-şi vadă odraslele în timp ce pufăie precum oamenii mari.

Un videoclip surprins în Rusia a stârnit revoltă pe internet, întrucât doi părinţi şi-au învăţat copilul de doar doi ani să fumeze şi să înjure. Mai mult de atât, ei l-au şi filmat şi mai apoi au încărcat clipul video pe mai multe reţele de socializare.

În imaginile respective se poate vedea cu uşurinţă cum copilul trage câteva fumuri dintr-o ţigară pe care chiar părinţii i-au înmânat-o. Părinţii nu îl descurajează pe copil să fumeze, din contră, sunt foarte amuzaţi de faptele micuţului şi râd în hohote. Mai mult decât atât, copilul ştie perfect gestica pe care o implică fumatul şi trage cu putere din ţigară pentru a inhala fumul şi a-l reţine preţ de câteva secunde în piept. 

Acum, oamenii legii fac cercetări pentru a-i identifica pe părinţii iresponsabili, iar potrivit primelor informaţii se pare că locuiesc în regiunea Ossetia-Alania, alături de băieţelul lor, pe care îl tratează complet necorespunzător vârstei sale.

Sursa: wowbiz.ro