mamaplus

Caz șocant: O fetiță de numai 6 ani, violată de unchiul său în vârstă de 18 ani

-
//
20.01.2021

O minoră de numai 6 ani a fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Copila a fost violată fără milă chiar de către unchiul său, un adolescent de 18 ani. Băiatul a mers la fântână pentru a lua apă, iar nepoata lui de numai 6 ani a mers cu el, pentru a-l însoți. Copila nu s-a gândit nicio secundă la ceea ce avea să urmeze.

Fără milă, tânărul de 18 ani care îi este unchi copilei a dezbrăcat-o și a supus-o unor chinuri cumplite. Speriată, micuța a venit în casă și i-a povestit totul mamei sale, care a alertat de urgență polițiștii. Cazul a avut loc într-o localitate din județul Cluj, România.

Când a ajuns Poliția, mama fetiței a povestit totul despre chinul fiicei sale

„Eu locuiesc în aceeaşi casă cu socrul şi alte două fete, pentru că soţul m-a părăsit şi s-a mutat într-o comună din vecini, iar mama e moartă de vreo trei ani. Aseară, pe la zece şi jumătate, socrul l-a chemat pe frate-meu – care stă în vecini – să discute ceva cu el şi, la un moment dat l-a rugat să ne aducă nişte apă de la fântâna aflată în curte. Şi fetiţa, care era trează la ora aceea, a zis că-l însoţeşte, ceea ce s-a şi întâmplat. Nu era prima oară când mergea undeva împreună cu el, fiindcă era unchiul ei preferat şi se ataşase de el, iar eu nu auzisem – până astă noapte – să fi făcut vreun gest nepotrivit.

Dar, după ce s-au întors cu apa, după câteva minute, fata mi-a povestit, plângând, tot ce a pătimit. Aşa că am dezbrăcat-o şi am examinat-o cu atenţie. Mi s-a părut că e aşa cum zice ea şi că nu mă minte, aşa că am chemat imediat poliţia, sunând la numărul de urgenţă 112”...a spus femeia, șocată de cele întâmplate.

mamaplus