mamaplus

Caz șocant în lumea medicală! Un bebeluș s-a născut cu un embrion în stomac

-
//
03.08.2021

Potrivit publicației The Times of Israel, o fetiță s-a născut recent cu un embrion aflat în stomac, ceea ce reprezintă o anomalie care poate fi depistată o dată la 500.000 de nașteri. Micuța s-a născut la începutul lunii iunie într-o maternitate din Israel.

Ultrasunetele și ecografiile făcute în timpul sarcinii arătau că fătul avea un stomac neobișnuit de mare, iar odată cu nașterea, suspiciunile medicilor cum că ar exista ceva în stomacul fetiței au fost confirmate. După un șir de radiografii, medicii au descoperit că în stomacul nou-născutului se afla un embrion.

În timpul operației de îndepărtare a embrionului, medicii au descoperit doi saci similari în stomacul bebelușului, ceea ce i-a făcut să creadă că ar putea fi vorba de mai mult decât un embrion. După operația care s-a desfășurat cu succes, micuța se simte bine și se află în perioada de recuperare. Din fericire, embrionul care a fost găsit în stomacul ei nu era format complet.

O posibilă explicație pentru apariția acestei afecțiuni este că sarcina ar fi început cu gemeni înainte ca unul dintre embrioni să fie absorbit.