mamaplus

Caz șocant la Todirești! O femeie a murit după ce a fost înjunghiată de ginerele ei

-
//
08.07.2024

O femeie în vârstă de 72 de ani s-a stins din viață la Spitalul Raional Ungheni după ce a fost înjunghiată de către ginerele ei în seara zilei de ieri, 7 iulie.

mamaplus

Potrivit ofițerului de presă de la IGP, Mariana Bețivu, totul s-a întâmplat la data de 7 iulie curent, în satul Todirești din raionul Ungheni, transmite știri.md. 

A fost înregistrată informația telefonică parvenită prin intermediul Serviciului Unic 112 de la o locuitoare a satului sus menționat, care a comunicat faptul că ginerele său are un comportament agresiv. 

Imediat, la fața locului s-a deplasat EPRO, unde a depistat femeia în vârstă de 72 de ani, pe prispa locuinței, cu o plagă în regiunea gâtului. În ogradă se afla și ginerele acesteia, un bărbat în vârstă de 43 de ani, care era imobilizat, fiind legal la mâini cu o funie. 

Oamenii legii au stabilit că, în jurul orei 22:20, bărbatul, fiind în stare de ebrietate (rezultatul Drager – 1,13 mg/l), a venit la domiciliul soacrei sale. Drept urmare, între el și soacra sa s-a iscat un conflict, în timpul căruia acesta ar fi aplicat violența fizică. Mai mult, acesta a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat o plagă penetrantă în regiunea gâtului. 

Scena a fost văzută de fiul agresorului, în vârstă de 22 de ani, care a aplecat la Serviciul Unic 112. De asemenea, acesta l-a imobilizat pe tatăl său, legându-i mâinile cu o funie. 

Ulterior, victima a fost preluată de către SAMU Ungheni și transportată la UPU a IMSP Spitalul Raional Ungheni, unde, în jurul orei 00:20, a decedat. 

Cazul dat a fost înregistrat, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.