mamaplus

Caz șocant! Bebeluș găsit mort, aruncat la gunoi. Poliția vrea să afle cine sunt părinții

-
//
15.02.2024

Poliția din Cluj, România, a demarat o anchetă, după ce un nou născut a fost găsit mort, aruncat la groapa de gunoi. Oamenii legii au cerut ajutorul populației, pentru a-i identifica pe părinții copilului.

mamaplus

Oamenii legi vor trebui să afle, dacă bebelușul s-a născut mort sau a fost ucis. Angajații unei firme de sortare a gunoiului au făcut descoperirea macabră, joi dimineață, 15 februarie. Trupul micuțului era ascuns în doi saci menajeri, printre alte gunoaie.

Poliția vrea să afle cine sunt părinții

Trupul neînsuflețit al nou-născutului a fost dus la IML pentru autopsie. Medicii legiști urmează să stabilească modul în care copilul a murit. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, părinții copilului riscă să-și piardă următorii ani după gratii. Poliția Cluj cere ajutorul populației pentru a-i identifica familia copilului. Primele date ale anchetei arată că, nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă, notează ziaruldecluj.ro.

„La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.