mamaplus

Caz îngrozitor: Un elev de 8 ani a fost violat în toaleta școlii de un coleg de 11 ani

-
//
02.03.2024

Caz șocant într-o școală din București. Un băiat de 8 ani a fost abuzat sexual de două ori în toaleta instituției. Și mai halucinant este că nimeni din conducerea școlii nu a luat măsuri, ba chiar au încercat să mușamalizeze cazul, scrie presa română

mamaplus

Totul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, însă, abia acum cazul a ajuns public. Copilul speriat le-a povestit părinților momentele cumplite prin care a trecut atunci cand a intrat în toaleta școlii, iar agresorul a dat buzna peste el. Avea pe atunci 8 ani.

Conducerea unității a mușamalizat totul, iar în școală, băiatul a devenit ținta bullying-ului și așa a ajuns să fie violat a doua oară, a declarat mama victimei. Băiatul a fost supus investigațiilor medicale, iar documentele confirmă abuzul sexual. Cu toate acestea, dosarul a fost clasat, deoarece violatorul, în vârstă de 11 ani la vremea respectivă, era prea mic pentru a fi tras la răspundere. Între timp, polițiștii au ridicat imagini surprinse de camerele de supraveghere și au făcut mai multe audieri.