mamaplus

Căutările continuă! Poliția din SUA: Obiectivul nostru este să o aducem pe Mădălina acasă

-
//
30.08.2023

Poliția din Cornelius, statul Carolina de Nord continuă să o caute pe Mădălina Cojocari, fetița moldoveancă dispărută în SUA. Oamenii legii au publicat un video cu Mădălina și îi îndeamnă pe cei care au văzut fetița să dea de știre.

mamaplus

„Mădălina ar trebui să se pregătească pentru prima ei zi de școală și să meargă în clasa a VII-a. Ar trebui să aleagă ce va purta în prima zi când se va întoarce la studii și să decidă cum își va aranja părul. Departamentul nostru, împreună cu SBI și FBI, continuă să o caute pe Mădălina. Așa cum am spus și vom continua să spunem, obiectivul nostru este să o aducem pe Mădălina acasă. Vă rugăm să continuați să distribuiți poza ei pe rețelele de socializare. Credem că există cineva care ar putea avea informații importante cu privire la locul unde se află Mădălina”, a scris pe pagina de Facebook Poliția din Cornelius.

Mădălina, fetița moldoveancă dispărută în SUA, a fost văzută în afara casei pentru ultima dată pe 21 noiembrie, în jurul orei 16:59. Pe pagina oficială a FBI este indicat că minora a dispărut de acasă în noaptea de 23 noiembrie, scrie realitatea.md.

Poliția din Cornelius, statul Carolina de Nord, de comun cu FBI, a efectuat săpături în curtea casei unde locuia familia, a examinat lacul din apropierea zonei și a efectuat mai multe percheziții. Presa americană scrie că, potrivit vecinilor, în curtea familiei a fost observat fum timp de câteva zile după ce minora a fost anunțată dispărută.

În ziua când a dispărut copila, mama ei s-a trezit cu stare de vomă, greață, amețeli și dureri de cap. Din spusele mătușii, ea a mers în camera copilei, să verifice dacă se simte bine, dar nu a găsit-o acolo. Mai mult, femeia s-ar fi simțit urmărită timp de doi ani. Ea credea că soțul i-ar intercepta telefonul și dispozitivele din casă.

La FBI au parvenit informații despre eventuale locuri în care s-ar afla copila. Datele, însă, nu s-au confirmat. Până acum, micuța nu a fost încă găsită.

Amintim că, tatăl vitreg al Mădălinei Cojocari, Christopher Palmiter, a fost eliberat din arest, informează WBTV. Judecătorii au luat decizia după ce s-a depus cauțiune de 25.000 de dolari.

Palmiter și mama fetei, Diana Cojocari, sunt principalii suspecți în cazul dispariției copilei în noiembrie 2022. Aceștia au sesizat forțele de ordine abia după câteva săptămâni din momentul când nu au mai văzut fata.

Bunica Mădălinei, Rodica Cojocari, își acuză ginerele că i-ar fi sechestrat fiica și nepoata și le-ar fi deposedat de acte. Ea susține că Palmiter le-ar fi dat droguri și ar fi vândut copila traficanților pentru cinci milioane de dolari.