mamaplus

Cât de mare a crescut fiica Andreei Marin. Violeta seamănă leit cu mama ei

-
//
24.04.2019

Ani la rând, Andreea Marin a fost rezervată în a publica imagini cu fetiţa sa şi a lui Ştefan Bănică, pe reţelele de socializare. Singurele fotografii pe care le-a expus public au fost când cea mică avea doar câteva luni de viaţă. Andreea Marin a apărut de două ori pe coperta revistei VIVA!, alături de Violeta.

mamaplus

Dar iată că vedeta s-a răzgândit şi a postat o imagine clară cu chipul Violetei. Nici nu e de mirare că adolescenta moşteneşte frumuseţea părinţilor săi.

Fetiţa are acum 12 ani şi s-a transformat într-o adevărată domnişoară, cu părul negru şi ochii albaştri. Ana Violeta Bănică seamănă perfect cu mama ei.

Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a imortalizat o imagine superbă cu fetiţa. Violeta a făcut o inimă dintr-o roşie pentru mama sa şi i-a transmis că o iubeşte.

„Te bucuri ca e fata mare și e de ajutor, dar sufletul ți-l umple când sculptează pentru tine și în banalele legume … salata are gustul Dragostei acum.”, a scris vedeta în dreptul imaginilor cu fiica ei.

mamaplus

Deşi refuza să arate imagini cu Violeta, Andreea Marin vorbea de fiecare dată de fiica sa, despre care mărturisea că îi seamănă la perfecţie.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Sursa