Câștigă un Iphone 8 de la Frux

Câștigă un Iphone 8 de la Frux

-
//
26.01.2018

Gustos, sănătos și generos! Producătorul autohton de snacks-uri de mere FRUX își bucură cumpărătorii cu un premiu valoros. Acum aveți șansa să câștigați telefonul mobil de ultimă generație Apple iPhone 8. 

Câștigă un Iphone 8 de la Frux

Începând de astăzi și până la sfârșitul lunii februarie, FRUX organizează un mare concurs pe Instagram, iar fiecare participant are șansa de a intra în posesia smartphone-ului performant.  

Condițiile de participare sunt foarte simple. Trebuie să apreciați pagina de Instagram: frux_apple_snack și să cumpărați o cutie de chipsuri FRUX (21 pungi). În felul acesta obțineți un bilet de participare la concurs. Dacă doriți mai multe cutii de chipsuri crocante și delicioase, vi se oferă mai multe bilete de participare, respectiv aveți mai multe șanse de câștig. 

Comanda o faceți la fel de simplu, chiar pe Instagram, cu mesajul ”PARTICIP LA CONCURS”. Marele norocos va fi anunțat pe 1 martie. 

Menționăm că, la acest moment, Apple iPhone 8 este unul dintre cele mai performate smartphone-uri din lume. Telefonul mobil este realizat complet din sticlă, dotat cu o cameră foto de ultimă generație și cel mai puternic procesor. În magazinele de specialitate din țară costul unui astfel de dispozitiv este de circa 18 mii de lei.

Acest telefon poate fi al vostru! Vă urăm mult succes!

Sursa: Mamaplus.MD