mamaplus

Carusel în mijlocul încăperii! Cu ce impresionează noul magazin My Skin din bd Decebal 139?

-
//
03.12.2021

My Skin, rețeaua de magazine de produse cosmetice coreene, își surprinde cumpărătorii cu o nouă locație în sectorul Botanica. Carusel pentru poze perfecte, zonă lounge, unde poți servi cafeaua în liniște, și o beauty zonă cu chiuvetă și oglinzi - toate acestea le poți descoperi într-un singur magazin de cosmetice. Află mai multe detalii și vezi ce alte surprize te așteaptă la My Skin.

Rețeaua de magazine My Skin reprezintă peste 30 de branduri de cosmetice coreene. Este distribuitor exclusiv A’pieu, Missha, Medi-Peel, JayJun, Secret Key, SNP, distribuitor autorizat Elizavecca, the SAEM, Some by Mi, Nacific ș.a. În prezent, rețeaua My Skin reunește 6 magazine, primele trei locații fiind deschise în anul 2019.

mamaplus
mamaplus

Ce deosebește noua locație de celelalte magazine My Skin?

Magazinul are un design îndrăzneț, care redă o adevărată atmosferă de sărbătoare. Un Beauty Carusel, care îți atrage imediat privirea, semnalizatoarele, care îți oferă libertatea de a alege singur produsele și la final, bucuria de a-ți vedea pielea exact cum ți-o dorești! Construcția sub formă de carusel din mijlocul încăperii, include un peștișor de aur handmade, care se spune că îți îndeplinește orice dorință în materie de skincare și make-up. Să vedem dacă e adevărat!
În plus:

Produsele sunt grupate după tipul lor și nu după brand, astfel încât vei putea găsi cu ușurință tot ce ai nevoie, într-un singur loc.

mamaplus

Majoritatea produselor pot fi testate direct în magazin, chiar și cele care necesită spălare. Pentru aceasta a fost creată zona beauty cu chiuvetă și oglinzi! Sună tentant, nu-i așa?


mamaplus
mamaplus

În spațiul destinat relaxării, tavanul decorat în întregime cu flori îți creează o stare aparte. Iar dacă vrei să faci o pauză de la aglomerația zilnică, beauty consultanții te servesc cu o ceașcă de cafea sau ceai.

mamaplus
mamaplus

Unde se află magazinul?

Magazinul și-a deschis ușile pentru publicul larg pe 2 decembrie, cu reduceri de 20% la toate produsele și multe bonusuri plăcute: cadouri la fiecare cumpărătură în valoare de 100 lei, consultații profesioniste în alegerea produselor de îngrijire, vouchere pentru consultații la cosmetolog și vată de zahăr oferită gratuit tuturor doritorilor. Și asta nu e tot! Urmează încă 2 zile de reduceri de -20% și bonusuri în zilele de 3 și 4 decembrie. Magazinul My Skin este deschis zilnic, între orele 09:00 - 20:00, și se află pe bulevardul Decebal, 139.

mamaplus

Noul magazin din sectorul Botanica este deschis în parteneriat cu Cosmetic Shop – un magazin de cosmetică decorativă, cosmetică de îngrijire a pielii și produse profesionale de îngrijire a părului, de la branduri europene și coreene - Vivienne Sabo, Stellary, Bottega Verde, Insight Professional, Farmona, Farm Stay, Esfolio ș.a.

mamaplus
mamaplus

Bonus pentru comunitatea MamaPlus.md

Pentru toți cititorii www.mamaplus.md, magazinul My Skin oferă o reducere de -15%, în perioada 5-12 decembrie. Tot ce trebuie să faci este să vii în magazinul de pe bd. Decebal 139, să alegi produsele potrivite pentru tine și să spui la casă codul promoțional ”MAMAPLUS”.

Apropo, reducerea este valabilă și la produsele Cosmetic Shop!

Contacte:

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus