Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Sub pielea mea”

Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Sub pielea mea”

-
//
21.01.2016

Unele piese semnate de trupa Carla's Dreams au frumosul obicei de a deveni hit-uri chiar și în lipsa unui videoclip, iar „Sub pielea mea” e probabil cea mai frumoasă dovadă a faptului. După o perioadă de casting și producție, băieții își prezintă, în sfârșit, videoclipul în care rolul principal e jucat de o eroină provocatoare!

Am aflat încă de ieri că videoclipul piesei „Sub pielea mea” avea să fie lansat pe 20 ianuarie, iar fanii trupei au așteptat întreaga zi momentul lansării. De fapt, piesa cu muzica și versurile scrise de Carla’s Dreams devenise un hit în doar câteva zile după ce trupa a interpretat-o live, în cadrul studio-ului Radio ZU. Înregistrarea video a adunat, în doar 3 luni, peste 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Tot azi, trupa primește felicitări cu ocazia împlinirii a 4 ani de la lansarea oficială.

Noua versiune a piesei este diferită de cea auzită anterior, unele versuri fiind înlocuite. Erotismul din cuvinte, însă, e transpus la maxim posibil în imagini video.

Videoclipul este un produs marca BR Films – casa de producție a tânărului regizor Roman Burlaca. Pe parcursul celor aproape 4 ani de activitate, a lansat produse inedite nu doar pentru artiști din Moldova (Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Cristina Scarlat, Valentin Boghean, Lilian Dobândă, Benji, BlackBlock Pro), ci și pentru vedete din România și străinătate.

Sursa: EA.md