mamaplus

Cardul pentru elevi de la FinComBank, un cadou deosebit sub brad pentru copilul tău

-
//
30.12.2021

În pragul sărbătorilor de iarnă, pentru al treilea an consecutiv, am lansat campania „Cardul – un cadou deosebit sub brad pentru copilul tău”, iar, de data aceasta, inspirați de posibilitatea de a oferi elevilor șansa de a deveni posesorii primului card personal din viață, Cardul pentru elevi  (7+ ani), și de a primi un cadou nemaipomenit sub brad, am lansat în parteneriat cu Agora un nou episod al emisiunii „Copiii știu mai bine”.

De data aceasta, invitații, și anume copiii, ne-au relatat despre viziunea lor asupra cardurile, despre parola PIN, cum putem face economii, dar și ce ar face dacă s-ar pomeni peste noapte milionari. Răspunsurile au fost pe măsura așteptărilor. De aceea, vă invităm și pe voi la o porție de voie bună în pragul sărbătorilor de iarnă.

Urmăriți emisiunea „Copiii știu mai bine” mai jos:

FinComBank susține promovarea educației financiare în rândul tinerii generații, urmând exemplul ţărilor europene. Cardul suplimentar pentru elevi  (7-17 ani) oferă siguranţă în utilizare şi permite copiilor să obţină primele lecţii de educaţie financiară şi abilităţi practice de utilizare a unui card bancar. Acesta oferă posibilitate părinţilor de a le da copiilor săi „bani de buzunar” direct pe un card bancar. În același timp, copiii vor învăța cum să gestioneze corect banii, cum să economisească, precum şi cum să utilizeze serviciile bancare, indispensabile în ziua de astăzi.

Cardul pentru elevi de la FinComBank este unul accesibil pentru toţi, deoarece la deschiderea cardului Mastercard Standard sau Visa Classic te bucuri de:

  • 0 lei emiterea cardului pentru părinte;
  • 0 lei emiterea cardului suplimentar pentru elevi;
  • 0 lei deservirea lunară a cardului pentru elevi;
  • 0 lei retragerile de numerar de la orice bancomat din ţară, dintre care 3 retrageri gratuite sunt de la bancomatele altor bănci din Moldova, iar alte 3 sunt de la ATM-urile FinComBank;
  • 0 lei utilizarea Internet Banking-ului și a aplicației FinComPay pentru părinte.

Aplică online pentru emiterea cardului pentru părinte și pentru elevi și vină la Bancă doar pentru a le ridica. Cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă, oferă-i în dar copilului un cadou deosebit sub brad!