mamaplus

Cardi B vrea să-și tatueze pe față numele băiețelului său

-
//
20.01.2022

Celebra artistă americană Cardi B impresionează de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Ea știe cum să îmbine viața de vedetă cu cea de mămică și nu se uită la comentariile răutăcioase ale unor internauți. Cardi B a devenit mamă pentru a doua oară în luna septembrie a anului trecut, iar acum este gata să anunțe într-un mod original ce prenume a ales pentru el.

Într-o postare recentă pe Twitter, rapperița în vârstă de 29 de ani a menționat că una din rezoluțiile sale pentru noul an ar fi să-și tatueze pe față numele băiețelului său.

”Întâmplător sau nu, sunt 1% pregătită să îmi tatuez numele băiatului meu pe faţă. Chiar vreau să o fac!”, se arată în mesajul ei.

Admiratorii vedetei americane spun că această postare nu este deloc întâmplătoare și ar fi posibil ca ea să fie 99% pregătită să facă acest pas în viitorul apropiat. Cardi B a mai precizat ulterior că ar vrea să-și facă tatuajul pe linia maxilarului. Cu toate acestea, tânăra mămică încă mai stă pe gânduri și nu se știe dacă o vom vedea în curând cu acel tatuaj pe față.

Menționăm că rapperița Cardi B mai are o fetiță în vârstă de 3 anișori.