mamaplus

În capitală va avea loc Forumul Municipal al Tinerilor. Evenimentul va culmina cu un concert susținut de Satoshi

-
//
21.05.2024

Tinerii din capitală sunt invitați de Primăria municipiului Chișinău să participe la Forumul Municipal al Tinerilor, care va avea loc duminică, 26 mai, începând cu ora 10:00, la Digital Park, strada Mihai Viteazul, 15.

mamaplus

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Tineret și are ca scop abordarea necesităților, provocărilor și aspirațiilor tinerilor din Chișinău, precum și identificarea soluțiilor, acțiunilor pentru o dezvoltare eficientă a sectorului de tineret.

„În cadrul forumului vor fi prezentate rezultatele ultimului sondaj realizat în capitală, privind necesitățile tinerilor. Tot aici, tinerii vor putea participa la sesiuni de lucru pe principale subiectele abordate în sondaj: Dezvoltarea personală; Angajarea în câmpul muncii și abilitățile antreprenoriale; Implicarea civică și participarea la procesul decizional; Discriminarea și incluziunea socială”, se arată în mesajul municipalității.

La finalul zilei, în Grădina Digital Park, tinerii vor avea parte de un concert susținut de îndrăgitul interpret Satoshi.

Cei interesați să participe la eveniment se pot înregistra accesând link-ul.