mamaplus

Cântăreața Nicole Cherry este însărcinată! Cum a făcut marele anunț

-
//
09.06.2021

La vârsta de 22 de ani, superba interpretă din România, Nicole Cherry, va aduce pe lume primul ei copilaș. Artista a făcut marele anunț la doar câteva luni după ce a declarat într-o emisiune televizată că își dorește mult să întemeieze o familie alături de actualul ei iubit, Florin. Spre bucuria admiratorilor săi, Nicole a publicat și o imagine sugestivă în care putem observa burtica ei proeminentă.

mamaplus

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

De altfel, și tatăl cântăreței a dat de înțeles recent că își dorește din tot sufletul să devină bunic și să-și crească nepoții. Totuși, el a menționat că ar fi prea devreme pentru ca Nicole să rămână însărcinată.

„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, tatăl lui Nicole Cherry.

mamaplus