mamaplus

Cântăreața Jessie J a pierdut sarcina: ”Sunt șocată de tot ce mi se întâmplă!”

-
//
25.11.2021

Celebra cântăreață britanică Jessie J suferă extrem de mult în aceste momente, mărturisind într-o postare pe Instagram că a pierdut sarcina la care visa atât de mult. Artista în vârstă de 33 de ani le-a spus fanilor că și-a dorit demult să devină mămică și a decis să o facă ”pe cont propriu”, probabil, apelând la o clinică de fertilizare in vitro. Chiar dacă primele teste arătau că sarcina evolua bine, la a treia ecografie, medicii i-au dat vestea șocantă că inima fătului a încetat să mai bată.

”În dimineața zilei de ieri glumeam împreună cu un prieten: ”Habar nu am cum o să rezist la concertul de mâine din Los Angeles fără să le spun spectatorilor că sunt însărcinată”. Spre seară mă gândeam deja cum aș putea să susțin concertul fără nici o cădere emoțională.”, se arată în mesajul lui Jessie J, la care a atașat și o poză în care ține în mână testul de sarcină pozitiv.

mamaplus

Cântăreața a mărturisit că trece printr-o stare de anxietate profundă și chiar dacă îi va fi greu să apară în fața publicului, o va face cu dăruire, pentru că în ultimii doi ani a avut doar două concerte live.

Jessie J, pe numele ei real, Jessica Ellen Cornish, a mai menționat în mesajul său că a decis să facă un copil de sine stătător, pentru că este ceea ce și-a dorit dintotdeauna, iar ”viața este prea scurtă”.

"Să fiu însărcinată a fost o minune și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și sunt sigură că o voi mai simți din nou. Sunt încă șocată de tot ce mi se întâmplă, iar tristețea mă copleșește. Dar, eu mai știu că sunt puternică și totul va fi bine. Totodată, există în lumea asta milioane de femei care au simțit aceeași durere pe care o simt eu acum. Rezonez acum cu ele, iar sentimentul de însingurare este cel mai dureros sentiment pe care l-am simțit vreodată.”, a menționat Jessie J.