mamaplus

Cântăreața Inna a vorbit despre dorința sa de a deveni mamă

-
//
03.12.2020

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a venit pe neașteptate, iar momentul în care cei doi și-au făcut publică povestea de dragoste a venit ca o bombă pentru toată lumea. Acum cei doi se pregătesc să devină părinți.

În urmă cu trei luni, artista a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste minunată, dar totodată a încercat să își țină relația departe de ochii curioșilor. Inna a declarat că ceea ce a atras-o la cântăreț au fost inteligența, spontaneitatea și faptul că o face să zâmbească mereu

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna.

Frumoasa brunetă a mai dezvăluit faptul că în viitor își dorește să devină mamic

Deocamdată artista nu vrea să grăbească lucrurile își dorește ca totul să vină de la sine: „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a declarat simpatica Inna.

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv. În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

mamaplus