mamaplus

Cadavrul unui copil zidit în beton, găsit într-un depozit. Chiriașul nu mai plătise și proprietarul a intrat cu forța

-
//
02.02.2024

Cadavrul unui copil betonat a fost găsit într-un container metalic folosit pentru depozitare, când proprietarul a intrat acolo pentru că chiriașul nu își mai plătise chiria.

mamaplus

Macabra descoperire are legătură cu cazurile a doi copii dispăruți acum aproape patru ani. Jesus și Yesenia Dominguez au dispărut când aveau doar cinci, respectiv trei ani, în 2018. Iar acum, poliția a reînnoit apelul pentru a ajuta la găsirea lor, după descoperirea din Pueblo, California, arată publicația Daily Star.

Poliția a fost chemată la depozit, luna trecută. Înăuntru, au găsit rămășițele unui copil acoperite cu beton, într-o cutie de metal. Polițiștii au ridicat doi suspecți, dar nu s-a pututu dovedi o legătură cu cei doi copii dispăruți.

Un purtător de cuvânt al poliției din Pueblo a declarat: „Ofițerii au constatat că o persoană a găsit un container metalic într-o unitate de depozitare care era umplut cu beton întărit. Pe baza informațiilor aflate în timpul anchetei inițiale, Unitatea pentru operațiuni speciale a poliției Pueblo și Unitatea Criminalistică au preluat ancheta. Containerul metalic a fost percheziționat, iar rămășițele unui copil au fost localizate în container. Victima din acest incident va fi identificată de către medicul legist al comitatului Pueblo, după ce vor fi făcute notificările corespunzătoare. Poliția din Pueblo face cercetări pentru crimă și încearcă să localizeze doi copii, în legătură cu aceste investigații. Copiii sunt Jesus Dominguez și Yesenia Dominguez.”

Polițistul a mai spus apoi că cei doi copii au dispărut din anul 2018: „Ancheta indică faptul că Jesus și Yesenia nu au mai fost văzuți din vara anului 2018. Poliția din Pueblo face eforturi să-i găsească. Am audiat două persoane suspecte în acest caz, iar ancheta este în curs de desfășurare."

Sursa