mamaplus

Cadavrul unui copil, ascuns de tatăl lui în cușca unui câine, pentru a încasa mai departe alocația

-
//
24.05.2022

Trupul unui copil de 14 ani, mort de aproape o lună, ar fi fost ținut de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Autoritățile au fost alertate de un vecin, care nu mai văzuse copilul de zile bune. Cazul macabru s-a produs într-o localitate din județul Maramureș, România.

Totul a ieșit la iveală luni seara. Unul dintre vecini a mers la casa băiatului și cum nu îl văzuse de zile bune, i-a cerut tatăl lui să îl vadă. Vroia doar să se asigure că este bine și sănătos. Tatăl băiatului a refuzat categoric.

Vecinul a alertat poliția la 112. Imediat, mai multe echipaje ale poliției au ajuns în zonă. Oamenii legii au avut parte de o descoperire macabră. Trupul micuțului de 12 ani era ascuns într-un sac menajer, în cușca câinelui.

Tatăl copilului dar și concubina acestuia au fost arestați și duși la audieri. În zonă au sosit criminaliștii care au început să preleveze probe. Cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Deocamdată, nu știe cum a murit băiatul, însă vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu aproape o lună.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. 

Băiatul ar fi avut handicap, iar tatăl său ar fi amânat să anunțe decesul pentru a mai putea încasa pensia de handicap a copilului,