mamaplus

Britney Spears dezvăluie că a fost însărcinată de la Justin Timberlake, dar acesta i-a cerut să avorteze

-
//
18.10.2023

Britney Spears şi Justin Timberlake au format un cuplu între anii 1999 și 2002. În cartea sa de memorii, „The Woman in Me”, care va ajunge pe rafturi abia săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, Britney dezvăluie că a fost însărcinată cu copilul lui Justin, însă artistul i-ar fi cerut să facă avort, scrie Vanity Fair, potrivit News.ro.

mamaplus

„Este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, mărturisește vedeta.  Într-un pasaj recent dezvăluit din carte, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Timberlake în perioada când formau un cuplu. Ea susține că a făcut avort la îndemnul lui Timberlake, potrivit unui scurt citat publicat de People.
 

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie”, a scris ea despre sarcină. „L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri.
 

Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată”, a scris ea despre avort. „Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată”. „Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a scris ea despre avort.

Spears a avut în cele din urmă doi copii cu fostul soţ Kevin Federline, Sean Preston, în vârstă de 18 ani, şi Jayden James, în vârstă de 17 ani. Fiii ei locuiesc în prezent în Hawaii cu Federline. Spears şi Timberlake au început să se întâlnească când ea avea 17 ani, iar el 18 ani.