mamaplus

„Bombardată” cu iubire, apoi abuzată: Dezvăluiri din spatele unui cuplu perfect pe rețele. Mariana, fiica fostului polițist, împușcat în cap, a divorțat de proprietarul unei rețele de librării

-
//
12.06.2024

Mariana Bargan, soția lui Ion Bargan, proprietarul rețelei Bestseller, face dezvăluiri dure din spatele căsniciei, care a ajuns la final, iar separarea încă se întinde cu scandaluri, amenințări, interdicții și lacrimi din partea ambilor, pe rețelele de socializare. Cei doi foști soți au mers la Monolog la Dorin Galben și au povestit fiecare partea sa de adevăr. În timp ce Mariana denunță că a trăit cu un abuzator timp de 7 ani, timp în care a fost umilită, numită, îmbrâncită și chiar luată e gât, Ion afirmă că fosta nevastă aruncă „cu murdărie doar pentru popularitate”. Așa sau altfel, poliția i-a impus acestuia o interdicție de a se apropia de copii pentru trei luni de zile.

mamaplus

Mariana are 28 de ani, este mamă a doi copii și este fiica fostului polițist Ion Stratulat, ucis la o terasă din centrul capitalei, încă în 2011. Ea avea atunci doar 15 ani și întâmplarea a marcat-o profund.

Când avea 15 ani, tatăl său a fost împușcat în plină zi

„Tatăl meu a fost întotdeauna ocrotitorul meu, îngerul meu păzitor. Era salvatorul meu, îmi rezolva mereu toate problemele. Mai am doi frați și o soră. Acum am o relație foarte caldă cu mama, dar eu eram mereu fata tatei.

Când aveam 14 ani, părinții mei au divorțat, pentru că relația lor frumoasă s-a transformat în una toxică. Ei parcă nu ne observau, mereu se certau, iar divorțul lor ne-a afectat foarte mult. Nu am să uit vreodata seara în care tata și-a strâns bagajele și a plecat - holul era plin cu genți negre.

Mama a rămas singură, cu trei copii, o presiune mare, aveam conflicte între noi și eu am plecat, cu fratele să locuim cu tata. Am locuit cu el un an, până tatăl meu a fost împușcat.

Era luni, 19 septembrie, 2011, eram la lecția de biologie… nu voi uita acea zi niciodată. Am aflat despre moartea lui dintr-un mesaj pe care mi l-a scris fratele meu - „Meri, cred că tata a murit”. La pauză el mă aștepta deja la ușă, tot plâns”, își amintește printre lacrimi tânăra.

Ion Stratulat a fost împușcat în cap, la o terasă din centrul capitalei, de către sportivul Ion Șoltoianu. Cei doi luau prânzul împreună. La un moment dat, Șoltoianu s-a ridicat, a scos arma și a tras de câteva ori, inclusiv în cap.

„Ancheta a constatat că tatăl meu a fost omorât la comandă, iar tata știa că asta urmează să se întâmple și nu înțeleg de ce nu a luat măsuri, de ce nu a apelat la organele de drept, de ce nu a plecat. Nu am putut să cred, să conștientizez că tatăl meu e mort, pentru că eu mereu îl vedeam invincibil și îmi imaginam că e doar o înscenare și el, ca într-un film, la un moment dat, va apărea”, spune ea.

Refugiul în România și terapia la psiholog

După moartea tatălui, familia a rămas practic fără nimic. Mariana a mers în România să-și continue studiile, unde a făcut terapie gratuită la psihologul școlii, iar peste patru ani a revenit o altă „persoană - independentă, neînfricată”.

În timpul unor cursuri, Mariana a fost invitată la un camping, la Rezina.

Ion Bargan și „bombardarea” ce iubire

 

„În drum spre Rezina l-am cunoscut pe viitorul meu soț, Ion Bargan. Primul contact a fost un conflict, tot drumul ne-am ciondănit și acel moment a fost primul „red flag” pe care însă l-am ignorat.

La Rezina am discutat despre cărți - aveam amândoi o mare pasiune pentru cărți. 

Începutul relației a fost unul fabulos - bombardare cu iubire, o relație de iubire desprinsă din filme sau din cărți. Ne vedeam zilnic, la întâlniri romantice, călătoream, îmi făcea cadouri, dezvăluiri, îmi săruta mâinile, mă purta ca pe palme.

Citește continuarea pe unimedia.info