mamaplus

Blue Ivy, fiica lui Beyoncé, a luat un premiu important la gala MTV Video Music Awards

-
//
14.09.2021

Micuța Blue Ivy a devenit oficial cel mai tânăr câștigător la gala MTV Video Music Awards, unde videoclipul „Brown Skin Girl”, interpretat cu mama sa, a fost recompensat pentru cea mai bună imagine.  Videoclipul „Brown Skin Girl”, una dintre piesele de pe albumul care a însoțit filmul „Lion King”, „Lion King: The Gift”, lansat de Beyoncé, a fost publicat pe YouTube în august 2020, după ce anterior fusese disponibil doar abonaților Disney +.

În videoclip, Beyonce, deținătoare a 28 de premii Grammy, și-a distribuit prietene celebre, printre care Naomi Campbell, Lupita Nyong’o și fosta ei colegă din trupa Destiny’s Child Kelly Rowland, pentru a cânta despre frumusețea oamenilor de culoare, alături de fiica ei.

La începutul acestui an, Blue Ivy a câștigat și primul său premiu Grammy, pentru aceeași piesă. Fetița de 9 ani a devenit astfel a doua cea mai tânără artistă care a câștigat vreodată un premiu Grammy, după Leah Peasall, care avea 8 ani când a fost distinsă pentru munca ei la coloana sonoră a filmului „O Brother, Where Art Thou?”.