mamaplus

Bloggerița Valeria Țurcan, despre sarcina pierdută recent: “Nu a fost să fie și era prea frumos”

-
//
25.12.2023

Valeria Țurcan a fost invitata podcastului “Titania” cu Tatiana Însurățelu. Aceasta a atins diverse subiecte, printre care și viața personală.

mamaplus

Valeria a povestit despre relația cu fiul ei, dar și că recent a pierdut o sarcină.

„Când mi-ai scris, cu 3 săptămâni în urmă, chiar în dimineața aceea am aflat că am pierdut sarcina și a fost pentru mine atunci boom. A doua sarcină, dorită, care a apărut atât de repede. Conștient a fost totul, am planificat, dar atât de repede și atât de repede nu a mai fost…

Știi acel moment când simți că nu o vei duce până la urmă? Eu am vrut să ies și pe online și să spun: „Eu sunt gravidă”. Chiar dacă am vrut să strig în gura mare, am zis că nu am s-o fac pe internet măcar până la 20 de săptămâni. 

Am mers în Anglia, mama mea lucrează acolo și prima dată când am rămas însărcinată, am anunțat toată familia, doar că pe mama am sunat-o pe video. De data asta am spus: hai noi să mergem în Anglia. Ne-am dus la mama și deja i-am sunat pe ai noștri de acasă. Dar nu a fost să fie și era prea frumos. Cumva și lui Saul i-am spus că mama are în burtică un bebe.”, a povestit bloggerița. 

mamaplus

Amintim că Valeria și soțul ei au împreună un fiu, Saul.

Sursa: Mamaplus.MD