mamaplus

Bloggerița rănită la maternitatea din Mariupol îl susține acum pe Putin

-
//
30.01.2024

Mariana Podgurskaia, supraviețuitoarea atacului asupra maternității din Mariupol, și-a schimbat numele în Vîșemirskaia și s-a mutat în Federația Rusă. Acum, aceasta îl susține public pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

mamaplus

Potrivit presei din Ucraina, la data de 19 ianuarie, tânăra a publicat un nou mesaj pe pagina sa de Instagram în care a declarat că a semnat pentru a-l „susține” pe Vladimir Putin în calitate de candidat la președinția Federației Ruse, transmite Știri.md. 

De asemenea, aceasta l-a lăudat pe Putin și chiar a declarat că vrea ca el să rămână președintele Rusiei. 

„Pentru mine o astfel de alegere este evidentă: nu văd niciun motiv să schimb ceva. Acum, în ciuda tuturor sancțiunilor și a problemelor, Rusia se dezvoltă încontinuu. Aceasta își apără cetățenii și muncește pentru a face ziua de mâine mai bună. Este imposibil de negat faptul că toate acestea se datorează eforturilor unei persoane, sub a cărei îndrumare se iau decizii corecte. De aceea eu, ca mulți alți cetățeni, îl susțin pe Vladimir Vladimirovici”, a scris Mariana pe pagina sa de Instagram. 

Amintim că Mariana a devenit cunoscută datorită unor fotografii publicate pe rețelele de socializare. Ea este una dintre femeile care au fost fotografiate în timpul atacului rusesc asupra maternității din orașul Mariupol, miercuri, 10 martie.

Propaganda rusă susțin că tânăra însărcinată rănită la Mariupol și-ar fi înscenat prezența acolo și că ar fi, de fapt, o actriță plătită, acuzații care s-au dovedit false.