mamaplus

Bebeluș de 4 luni, găsit în viață într-un copac, după ce a fost luat pe sus de o tornadă

-
//
18.12.2023

Bebelușul de doar patru luni a fost găsit în viață „din voia lui Dumnezeu”, au declarat părinții săi, după ce a fost luat pe sus de o tornadă, cu tot cu pătuțul său, în statul american Tennessee, scrie BBC.

mamaplus

Cuplul a declarat că o tornadă le-a distrus casa mobilă, ridicând un pătuț cu bebelușul încă înăuntru.

Acesta a supraviețuit și a fost descoperit într-un copac. Bebelușul, fratele său în vârstă de un an și părinții au suferit răni minore.

În timp ce tornada se apropia, Sydney Moore, în vârstă de 22 de ani, mama a doi copii, a declarat că acoperișul casei lor mobile a fost smuls.

„Vârful tornadei a luat pătuțul în care se afla copilul meu, numit Lord”, a declarat femeia pentru un post de știri local.

În acel moment, tatăl copilului a încercat să-l protejeze, însă a sfârșit prin a fi și el luat de tornadă. Ulterior, pereții locuinței s-au dărâmat.

„Eram cu adevărat strivită. Nu puteam să respir”, și-a amintit doamna Moore.

După ce a trecut tornada, femeia a reușit să iasă din casa distrusă, împreună celălalt fiu al său, Princeton. Ea și prietenul ei au început imediat să-l caute pe Lord. L-au găsit în viață, în ceea ce „arăta ca un leagăn de copac mic”.

„Am crezut că este mort”, a spus doamna Moore. „Eram destul de sigură că era mort și că nu îl vom găsi”.

„Dar este aici, și asta prin voia lui Dumnezeu”.

Sora femeii, Caitlyn Moore, a inițiat o strângere de fonduri pentru a-i ajuta după ce tornada le-a distrus complet mașina și casa.