mamaplus

Bătaie groaznică la Ciocana: O fetiță a fost bătută și umilită de un grup de adolescente

-
//
08.02.2021

Cazul a avut loc în seara zilei de ieri în sectorul Ciocana al capitalei. În imaginile care au fost publicate pe Instagram de o tânără se vede cum un grup de adolescente lovesc şi înjosesc o fetiţă.

Totul a pornit după ce copila ar fi numit-o pe mama uneia din tinere cu un cuvânt necenzurat. Acestea o pun pe fetiță în genunchi lângă un perete şi o lovesc cu picioarele în față.

În trecut au mai fost astfel de cazuri în care a fost implicat acest grup de fete bătăușe.

Șeful adjunct al Direcției Poliție a municipiului Chișinău, Lilian Luca a declarat în cadrul ședinței săptămânale a seviciilor Primăriei din dimineața zilei de astăzi că minorele au fost identificate. 

”Ce ține de cazul menționat în sectorul Ciocana, acel act de huliganism, este înregistrat și se examinează. Persoanele sunt identificate, urmează audieri și documentarea cazului. Este vorba despre niște tinere cu vârsta cuprinsă între 13-16 ani. Cazul este în gestiunea IP Ciocana și vom lua decizii pe el în cel mai scurt timp. Este un caz sfidător și obraznic, în municipiu demult nu am avut astfel de cazuri. Răspunderea va fi destul de dură și obiectivă pe astfel de cazuri.”, afirmă comisarul Lilian Luca.

Totodată, potrivit presei de la noi, victima este internată cu comoție cerebrală într-un spital din capitală.