mamaplus

Autoarea blogului Valerie’s Food este însărcinată! Cum a dat vestea viitoarea mămică

-
//
21.08.2020

Una dintre cele mai bune food bloggerițe de la noi din țară, Valeria Țurcan a făcut astăzi marele anunț că va deveni în curând mămică, spre surprinderea și încântarea tuturor urmăritorilor cărora nu le-a dat de bănuit nicio clipă că ar purta în burtică un bebeluș. Valeria a mărturisit că este în săptămâna 20 de sarcină și abia așteaptă să devină mămică pentru prima oară.

”Data de 7 mai ne-a schimbat complet viața, nu ne-am speriat nici pentru o secundă. Eram demult pregătiți pentru minunea noastră. Am zis că împreună o să îi oferim toată căldura și dragostea pe care suntem în stare să o oferim. La moment nu știm ce o să avem cu toate că la ultimele ecografii ne tot întrebau dacă dorim să aflăm. Nume pentru copilaș nici pe departe nu avem cu toate că pe parcursul vieții îmi plăceau câteva care la moment cred că nu se potrivesc. Suntem fericiți și împliniți, doresc să savurez fiecare mișcare care o simt în burtică. Bebe-ul nostru este energic la fel ca și noi. Îi place mulțumea și a făcut prima mișcare când am mâncat un macaron. Înseamnă că acesta va fi simbolul nostru.”, scrie food bloggerița pe Instagram.

mamaplus

Menționăm că Valeria se află într-o relație frumoasă cu Maxim Cerbadji, partenerul ei de viață. Felicitările nu au întârziat să apară, iar colegul său Emilian Crețu a fost primul care a ”respirat ușurat”, spunând că abia aștepta ca Valeria să dea vestea cea mare.