mamaplus

Au apărut noi detalii despre fata găsită în stare de inconștiență în parcul Valea Trandafirilor

-
//
15.06.2021

ACTUALIZARE 16.06.2021: Minora găsită inconștientă în parcul Valea Trandafirilor s-a stins pe patul de spital

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O adolescentă a fost găsită în stare inconștientă în Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Fata, care se presupune că a căzut de la înălțime, se află la reanimare.


Ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat că apelul la numărul de urgență 112 a fost efectuat luni, 14 iunie. Victima, o minoră în vârstă de 13 ani, a fost găsită în jurul orei 12:30, zăcând în clădirea părăsită a fostului club de noapte „MALS”, unde anterior s-a aflat Centrul de Tineret „Iuri Gagarin”, din parcul „Valea Trandafirilor”, de către o persoană care a alertat poliția.

Fata ar fi zăcut acolo, în lenjerie și în stare de inconștiență, de aproximativ 24 de ore. Ea a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital în stare gravă, fiind internată în secția de reanimare.

Adolescenta are mai multe traumatisme. Potrivit medicilor, leziunile suferite sunt specifice căderii de la înălțime. Deocamdată, pe acest caz nu este nimeni reținut. Se fac investigații.

Purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, a menționat că adolescenta a fost adusă în stare foarte gravă. Momentan este în stare de comă, în secția reanimare.