Atelier „Pregătirea pentru școală. Ne jucăm sau învățăm?”

Atelier „Pregătirea pentru școală. Ne jucăm sau învățăm?”

-
//
18.08.2017

Aveți un copil de aproximativ 6 ani și a mai rămas doar un an până când acesta va merge la școală? Aveți multe semne de întrebare cu ce trebuie să se ocupe copilul în ultimul an de grădiniță, să se joace sau să învețe instens a scrie și a citi? Atunci acest atelier este pentru dumneavoastră!

Atelier „Pregătirea pentru școală. Ne jucăm sau învățăm?”

Într-adevăr, ultimul an de grădiniță a copilului, trezește multe semne de întrebare pentru părinți. Iată de ce, Grupul Părinților Solidari, în colaborare cu Grupul Pedagogilor Solidari, a decis să organizeze un atelier pentru a ajuta părinții care se află în această dilemă.

În cadrul atelierului:

  • Vor fi dezmințite miturile legate de pregătirea pentru școală.
  • Se va vorbi despre grija exagerată, frământarea şi neliniştea părinţilor legată de succesul copilului.
  • Va fi descoperit, prin activități practice și într-un mod interactiv, ce trebuie să cunoască și să poată un copil, pentru a sa se integra cu succes la școala.
  • Se va discuta despre importanța echilibrului psihic și fizic al copilului.
  • Se va primi răspuns la întrebarea, ce este mai bine: să înveți un om să pescuiască, sau doar să-i dai pește?


Atelierul va fi moderat de Natalia Bzovaia, licențiată în psihopedagogia specială, învățător de clase primare, pedagog Waldorf.

Natalia și-a început cariera în calitate de mămică pasionată de cele mai moderne metode de dezvoltare timpurie, iar între timp și-a cizelat cunoștințele și abilitățile trecând prin facultate. Este adepta educației incluzive, anume prin activități cu copiii, a descoperit pedagogia Waldorf care, dintr-o pasiune s-a transformat într-o trăire frumoasă deja de cinci ani, alături de elevii săi în cadrul LT Waldorf.

Natalia mai este și Fondatorul Grupului “Pedagogi Solidari”, care are drept scop schimbarea de mentalitate a tuturor actorilor din sistemul educațional în interesul copilului.

CÂND: Sâmbătă, 26 august, ora 10.00
UNDE: Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu
INTRAREA GRATIS
Locurile sunt limitate! REZERVAȚI AICI!