mamaplus

Artistul Dima Trofim va deveni tătic pentru prima dată și a anunțat sexul bebelușului

-
//
28.04.2021

Cântărețul, prezentatorul TV și actorul originar din Republica Moldova, Dima Trofim, este în culmea fericirii! El și iubita sa vor deveni părinți pentru prima dată, iar potrivit spuselor artistului, sarcina a fost una planificată. Dar chiar și așa, în momentul în care a aflat că va deveni tată, prezentatorul TV a avut o reacție uluitoare.

Dima a mărturisit că atunci când iubita lui i-a spus că vor avea un copilaș, a înlemnit din cauza emoțiilor.

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs.

Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită. Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație.”, a spus Dima Trofim la o emisiune TV din România.

Deși nu vrea să dezvăluie identitatea iubitei sale, artistul a spus că marele eveniment va avea loc în luna septembrie! „Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță.”, a mai spus Dima Trofim.

Menționăm că Dima Trofim și-a început cariera în anul 2008, când a participat la prima ediție a emisiunii-concurs Fabrica de Staruri din Republica Moldova, fiind unul dintre finaliștii ediției. Ulterior, Dima a părăsit Republica Moldova și s-a mutat la București. Dima a devenit cunoscut publicului românesc pentru rolul său în serialul TV Pariu cu viața, respectiv ca fost membru al formație de dance/pop-rock Lala Band, cât și în serialul care i-a avut ca protagoniști tot pe cei din Lala Band, O nouă viață.