mamaplus

Artistă celebră, depistată cu Omicron înainte de naștere: ”E șocant să vezi testul pozitiv”

-
//
17.01.2022

La distanță de niciun an de când s-a infectat prima oară, cântăreața Celia a anunțat că a fost depistată cu noua formă de COVID-19. Chiar dacă simptomele nu sunt grave, artista rămâne îngrijorată, pentru că luna viitoare va naște.

S-a întâmplat chiar la trecerea dintre ani, atunci când Celia a fost la Revelion, apoi urma să-și viziteze mama. Foarte precaută, s-a gândit să-și facă un test.

”Am fost pe la Revelion și trebuia să mă duc la mami, iar eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia… Am văzut că-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băiețel, acolo, la Deva. Și zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…

Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roșie… Era așa de închisă, spre vișiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, așa, că o să treacă repede. Dar, totuși, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul”, a povestit Celia.

mamaplus

”Eram șocată, veneam după alte probleme medicale!”

”Stresul a fost foarte mare, după ce am aflat că-s pozitivă. Și teama că voi face o formă la fel ca data trecută, cu febra pe care nu am reușit să o stabilizez zile și zile, cu dureri, tuse, oboseală, etc… Eram șocată, mai ales că veneam după alte probleme medicale despre care nu vreau să vorbesc și pe care abia le depășisem cu chiu cu vai…

Dar, spre bucuria mea, a fost o formă foarte ușoară, am fost protejate divin și eu și prințesa mea, iar acum și ea are imunitate. A dobândit imunitatea în burtică și îi va fi de ajutor după ce vine pe lume.

E șocant să fii însărcinată și să vezi testul pozitiv… te panichezi în primă instanță, însă e bine să scapi de starea asta cât mai repede. Nu poate să facă decât rău. După ce am trecut de starea de șoc, m-am liniștit și m-am lăsat cu încredere în voia divină, simțind că totul va fi bine, din acel punct era șocant cât de liniștită eram, mă uimeam și pe mine. Dar faptul că am fost extrem de pozitivă și sigură că sunt protejată m-a ajutat enorm, iar boala a trecut foarte, foarte ușor”, a declarat Celia, acum în afara oricărui pericol.

Cântăreața Celia a trecut prin momente cumplite cu mama ei, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Artista a fost extrem de îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, deoarece a fost mult mai gravă decât a ei. Celia a mărturisit că a fost la un pas să își piardă mama din cauza infecției cu Covid.