mamaplus

Anna Kournikova și-a arătat gemenii cu ocazia zilei lor de naștere

-
//
18.12.2020

Lucy și Nicholas au venit pe lume acum 3 ani și sunt atât de adorabili încât admiratorii cuplului stau mereu în așteptarea unor imagini noi cu ei. De ziua lor, care a fost sărbătorită pe 16 decembrie, Anna Kournikova a publicat două poze de colecție cu gemenii săi, adunând mii de aprecieri și comentarii. Chiar dacă este foarte secretoasă și nu oferă prea multe detalii din viața sa privată, acest gest a fost unui cât se poate de frumos și, mai ales, așteptat.

mamaplus

3! ❤️ - a scris într-un mod foarte laconic Anna, sugerând astfel că micuții săi au mai crescut cu un an, iar acest lucru este foarte vizibil.

Nicholas și Lucy au o misiune foarte importantă și anume cea de a avea grijă de surioara lor mai mică, Mary, născută pe 30 ianuarie 2020. Cu siguranță că vor face o echipă foarte bună și nu ne referim neapărat la tenis.

mamaplus

Menționăm că Anna Kournikova și Enrique Iglesias sunt împreună de aproape 20 de ani. Cei doi preferă să își țină viața personală departe de ochii lumii și nu au făcut vreun anunț oficial despre căsătorie, deși Anna se prezintă pe Instagram cu numele Iglesias, ceea ce ne ne dă de bănuit că și-au oficializat relația între timp.