mamaplus

Angelina Jolie a renunțat la sutien și a atras toate privirile în timpul unei ieșiri cu copiii săi

-
//
09.11.2021

Apariție de zile mari a Angelinei Jolie. Actrița a făcut furori prin Londra, după ce a petrecut ore bune la cumpărături, într-o bluză prin care i se ghiceau sânii. Este o femeie senzuală şi faptul că a renunțat la sutien a intimidat multe persoane aflate în jurul său.

Îmbrăcată super casual, într-o ținută care părea foarte cuminte, actrița a reuşit să facă valuri din clipa în care sânii i se întrezăreau obraznici, prin bluza albă aleasă.

mamaplus

Diva are o siluetă extrem de suplă, care îi permite orice alegere vestimentară. Pentru cumpărături în metropola engleză, Angie s-a îmbrăcat super comod. Prea comod, ar spune cârcotaşii, având în vedere că nu s-a mai încorsetat cu un sutien şi şi-a lăsat sânii să zburde liber prin bluză, întocmai ca imaginația fanilor săi.

mamaplus

Angelina a fost însoțită de fiica sa biologică, Shiloh Jolie-Pitt, care este la fel de frumoasă ca celebra sa mamă şi care, spre bucuria criticilor de modă, şi-a descoperit feminitatea şi a început să o şi exploateze, după perioada în care s-ar fi dorit băiat. Au fost prezenți şi fiul Knox Jolie-Pitt, care a crescut şi a devenit un adevărat tânăr chipeş, care seamănă foarte mult cu tatăl său biologic, Brad Pitt, dar şi Zahara, fiica adoptată de Angelina Jolie.

mamaplus

Celebra familie a ales Dover Street Market and Regent Street pentru sesiunea de shopping din Londra.

Angelina Jolie nu este o mare fană a sutienului, având în vedere că şi într-o emisiune a venit tot fără, etalându-şi sânii printr-o superbă rochie de mătase.