mamaplus

Angelina Jolie nu reușește să îmbunătățească relația lui Brad Pitt cu copiii lor

-
//
07.08.2020

Deși au trecut patru ani de când Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să pună capăt relației, lucrurile încă nu par să fi intrat pe un făgaș normal pentru familia acestora. Divorțul nu a fost nici acum finalizat, iar asta se datorează faptului că cei doi nu au reușit să ajungă la un acord cu privire la împărțirea bunurilor comune, a averii acumulate pe durata căsătoriei și, cel mai important, la o decizie privind custodia copiiilor.

Chiar dacă a fost o despărțire tensionată, se pare că cei doi au reușit în ultimul timp să se apropie mai mult. Însă nu același lucru se poate spune și despre relația lui Brad cu copiii săi. Potrivit surselor apropiate, relația dintre Brad și Maddox și Pax este „inexistentă”. Se pare că Brad încearcă din răsputeri să recâștige încrederea copiiilor lui și să se apropie de ei, însă fără succes.

Maddox, în vârstă de 19 ani, și Pax, de 16 ani, nu au ascuns faptul că nu își doresc să reia legătura cu tatăl lor. La momentul divorțului, Angelina părea să respecte decizia fiilor săi, însă pe măsură ce relația ei cu Brad s-a îmbunătățit, actrița a încercat să susțină o reconciliere între fostul său soț și copiii lor.

Angelina „susține împăcarea lor”, a declarat o sursă apropiată pentru site-ul Sheknows. Dar Maddox „este încă extrem de nervos”, a adăugat aceasta, subliniind că tânărul nu este dispus să reia legătura cu Brad.

O altă sursă apropiată actorului a declarat pentru ET că Brad Pitt și-a petrecut anul trecut ziua de nastere, dar și Sărbătorile de Iarnă cu o parte din copiii pe care îi are cu fosta lui soție, Angelina Jolie.

Se pare că Shiloh, în vârstă de 14 ani, și gemenii în vârstă de 12 ani Knox și Vivienne au fost cei care și-au petrecut sărbătorile alături de Brad Pitt.

Aceeași sursă a refuzat să divulge motivul pentru care Maddox, Pax și Zahara nu au fost alături de Brad în aceste două ocazii speciale, dar a precizat faptul că aceștia sunt mereu bineveniți în casa actorului.