mamaplus

Andreea Marin și iubitul ei au atras toate privirile la un eveniment monden

-
//
19.12.2019

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri ale televiziunii din România. Încă supranumită „Zâna Suprizelor”, Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Relația lor este una discretă, de care jurnaliștii din România au aflat în octombrie 2017 și au scris. „El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!”, spunea în trecut vedeta despre iubitul său. Cei doi formează acum unul din cele mai apreciate și elegante cupluri din întregul showbiz românesc.

Recent, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au participat la inaugurarea unui showroom de lux, destinat modei masculine, și au reușit să se remarce prin eleganța ținutelor pe care au ales să le poarte. Rochia neagră, fină, a Andreei, accesorizată cu pantofi clasici, feminini, s-a potrivit perfect cu costumul impecabil al iubitului ei.

„Mă simt elegantă când port o creație ce respectă liniile aparent simple, clasice, cu detalii de preferință romantice în cazul meu, așa cum e rochia Cristallini pe care o port în această seară. Îmi place zona vintage și e foarte important să păstrezi feminitatea, chiar și când porți o ținută masculină. Eleganța înseamnă pentru mine claritate, feminitate, atitudine”, a declarat Andreea Marin.

mamaplus

La rândul său, Adrian Brâncoveanu spune că eleganța nu este definită doar ceea ce porți, ci și de atitudine și de personalitatea fiecărui individ în parte.

„Eleganța nu e definită numai de ceea ce porți, e mai degrabă o chestiune ce tine de atitudine și personalitate. Ca și garderobă, în materie de ținută masculină, apreciez caracteristicele stilului britanic în sezonul rece și italian, în sezonul cald. Militez pentru menținerea elementelor masculine pure în garderoba unui bărbat și cele care îi oferă purtătorului cea mai bună variantă a sa”, a transmis iubitul Andreei Marin.

Fosta Zână a Surprizelor a fost o prezență de excepție la brațul iubitului ei care este cu 11 ani mai tânăr. Se pare că Andreei Marin îi priește relația alături de consulul României în Libia.