mamaplus

Andreea Marin împlinește 46 de ani! Mesajul special pe care l-a transmis femeilor de aceeași vârstă

-
//
22.12.2020

22 decembrie e ziua în care Andreea Marin e sărbătorită. Anul acesta, prezentatoarea TV petrece altfel, doar alături de familie, de oamenii dragi.

Pentru cei care o urmăresc în mediul online a transmis un mesaj, în special pentru femeile de vârstă cu ea. 

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă aşteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Şi am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru paşii voştri alături de mine pe acest drum. Sănătoşi să fim, să continuăm!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

mamaplus

Recent, vedeta a serbat-o şi pe fiica ei, pe Violeta, care a împlinit 13 ani:

„Atât erai de pitică, draga mea... Şi chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva... Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a fost mesajul transmis de frumoasa brunetă.

Andreea Marin crede că Violeta îi seamănă din multe puncte de vedere şi că personalitatea pe care o are o să o ajute să răzbată. Cu toate astea, prezentatoarea TV admite că nu şi-a dorit ca fiica ei să ştie că este copil de vedetă.

mamaplus