mamaplus

Andreea Marin, de mână cu ”dragostea vieții sale”, într-o zi specială!

-
//
15.12.2019

Bucurie mare în familia celebrei prezentatoare TV din România! Astăzi, Andreea îi spune „la mulți ani” fiicei sale Violeta, care împlinește 12 ani.

Despre Violeta s-a scris în presa de peste Prut că este e fire dezinvoltă, hotărâtă, extrem de sociabilă și comunicativă, însă un lucru este cert: îi seamănă perfect mamei sale, iar dovadă ar fi și colajul publicat azi de Andreea.

mamaplus

”Nici nu-mi vine să cred că au trecut anii. Violeta e o năstrușnică sensibilă, dar și energică, isteață foc, cu o imaginație debordantă, matură și copil în același timp, descoperă lumea și se descoperă pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emoționată să o văd evoluând și caut să nu îi arăt uimirile mele, de parcă m-ar vulnerabiliza în fața ei… Știi, în ochii copiilor noștri, suntem părinții ce le știu pe toate, iar eu știu că nu sunt așa, că nu am soluții la toate și nici răspunsuri la orice întrebare.”, a mărturisit Andreea într-un interviu.

Reamintim că Andreea Marin a născut-o pe fiica sa Ana Violeta pe 15 decembrie 2007, la un an de la căsătoria cu Ștefan Bănică jr. Cei doi și-au anunțat însă divorțul după 7 ani de căsnicie.

mamaplus