mamaplus

Andreea Bălan nu-și mai ascunde relația. Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit

-
//
18.08.2020

Aflată în plin proces de divorț cu George Burcea, Andreea Bălan s-a îndrăgostit iremediabil de Tiberiu Argint, noul iubit. La mai bine de jumătate de an de la separarea care a uimit pe toată lumea, vedeta este fericită și este cu zâmbetul până la urechi.

La începutul lunii iulie, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost văzuți în Vama Veche, acolo unde au petrecut pe plajă și tot atunci s-a aflat de relația celor doi. Se pare că noul cuplu din showbiz-ul românesc rezistă și pare că se înțeleg foarte bine.

După două povești de dragoste în care la final vedeta a sfârșit prin a fi dezamăgită, a treia oară poate este cu noroc pentru ea. Andreea Bălan pare a fi îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint, noul ei iubit, și radiază de fericire alături de el.

Recent, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână pe străzile din București, ceea ce înseamnă că nu-și mai ascund relația. Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost văzuți pe la Piața Română plimbându-se ca doi îndrăgostiți, iar mai apoi au mers să ia masa la un restaurant din apropiere.

mamaplus