mamaplus

Andreea Bălan, acuzată: „Te trezești după operație machiată, nu ca tot muritorul cu fața umflată”

-
//
28.03.2019

Iulia Albu, cunoscuta creatoare de modă din România, s-a luat de Andreea Bălan după ce aceasta a publicat mai multe fotografii în care apare machiată și aranjată după operație.

Andreea Bălan și-a adus fiica pe lume printr-o operație de cezariană, după ce a făcut stop cardio respirator și a fost la un pas de moarte. Artista a fost resuscitată în fața soțului ei și a fost operată de trei ori în doar o lună.

Cu toate că a trecut prin momente cumplite și a ajuns de urgență la spital după ce credea că pericolul trecuse, Andreea nu a scăpat de criticile Iuliei Albu.

Creatoarea de modă a transmis un mesaj ironic la adresa cântăreței, după ce a văzut imaginile pe care aceasta le-a publicat pe paginile ei de socializare în această perioadă grea.

„Andreea Bălan este în tot și toate. A născut, s-a operat din nou, este sănătoasă, este din nou rău, dar totul extrem de glamumumuuu… cu sau fără rost.

Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta “André-a”!

Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată “poale-n brâu” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate.

Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare și ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-și pierde viața, că să înțelegem și noi ce anume personal a repus-o în 3 secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieșit deja revista?!

Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, când te târăști pe hol cu perfuzia după tine și toată lumea te întreabă ce “aere” (îți) dai! Voi astea care ați născut ca niște “doamne”, cu cezariană, știți despre ce vorbesc.”

„Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ține la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioșătoare în care o vizitează soțul, că își face timp să se asorteze cu acesta, nu Andreea, niciun bărbat nu este disperat să apară în 100 de poze pe Instagram cu soția și pentru TOT ce postezi în general și vei mai posta încă mult timp de acum încolo, căci ce să facem și noi, aceștia care scriem la gazetă… Hai pa!

Și fă-te bine căci îmi este dor de ținutele tale BAU!”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.