mamaplus

Andreea Antonescu a aflat sexul celui de-al doilea copil. Artista este în ultimul trimestru de sarcină

-
//
14.11.2022

Andreea Antonescu se numără printre cele mai apreciate artiste și așa cum știe toată lumea, se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta va naștere în curând, așa că a împărtășit cu fanii dacă va avea băiat sau fată.

Într-o postare de pe Instagram, artista le-a mărturisit fanilor că va deveni mamă de fată, ultima perioadă fiind încărcată de emoție, dar și fericire.

Vedeta a postat pe rețelele sociale și un mesaj pentru micuța care urmează să vină pe lume în curând. Artista mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Sienna, care s-a arătat încântată că va avea o soră în scurt timp.

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a povestit Andreea Antonescu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Ca orice femeie însărcinată, și Andreea Antonescu a avut câteva pofte în sarcină. De curând, artista a vorbit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre evoluția sarcinii, mărturisind că a fost atentî cu alimentația, dar nu și-a refuzat pofta de dulciuri, mai exact ciocolată.

mamaplus
mamaplus
mamaplus