mamaplus

Anca Serea, adevărul despre a șaptea sarcină: ”Am probleme grave!”

-
//
13.05.2021

După ce s-a spus că ar fi însărcinată pentru a şaptea oară, dar ascunde asta, Anca Serea a ţinut să lămurească lucrurile.

”Nu, nu este adevărat. Condiţia mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am probleme destul de grave,  care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 şi lumea probabil este învăţată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a declarat Anca Serea.

Frumoasa brunetă a ajuns de mai multe ori la spital din cauza anemiei.

„Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigațiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supraviețuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, mărturisea Serea cu ceva timp în urmă.

mamaplus