mamaplus

Anastasia Fotachi, cerută în căsătorie de Gabriel Stati: ”Planificăm în toamnă nunta”

-
//
04.07.2022

De trei ani și jumătate, modelul Anastasia Fotachi și omul de afaceri Gabriel Stati formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Chiar dacă pe parcus au existat momente dificile și chiar despărțiri, cei doi au reușit să treacă peste tot și să construiască o relație frumoasă. Invitată în cel mai nou interviu ”Fără Protocol”, Anastasia Fotachi a vorbit în premieră despre căsătoria cu Gabriel Stati, care ar urma să aibă loc în toamna acestui an.

Modelul spune că nunta urmează să se desfășoare în Republica Moldova și a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie.

”S-a întâmplat acum două luni. Nu a fost ceva super mega wow, pentru că el nu este un bărbat romantic. Dar, mi-a zis: ”Vrei să fii soția mea?” Și atât! Atunci veneam din București și eram în mașină. Clar că eram foarte fericită și nu mă așteptam.”, mărturisește Anastasia Fotachi.

Gabriel Stati i-a pus pe deget un inel imens cu diamant, iar Anastasia mărturisește că la început îi era frică să-l poarte, la cât de prețios este.

”Mă temeam că – Doamne, cineva o să treacă și o să vrea să-mi rupă degetul! Poți să te aștepți la orice!”, mai spune ea.

Anastasia Fotachi spune că viitorul ei soț a avut grijă să-i aleagă și rochiile pentru pentru marele eveniment care va avea loc în curând.

”Mi-am ales două rochii, una de prințesă, iar alta tip sirenă. Una am să o îmbrac la înscriere, iar alta după”, a mai precizat modelul.

Menționăm că Gabriel Stati a fost căsătorit anterior cu Natalia Diacov. Cei doi au împreună trei copii.