Analize sigure și aproape de casa ta

Analize sigure și aproape de casa ta

-
//
20.11.2017

Lider în domeniul analizelor medicale, MedExpert promovează calitatea și dezvoltarea permanentă a serviciilor prestate la cel mai înalt nivel. MedExpert este centrul medical lansat în anul 1993, cu cele mai avansate investigaţii medicale de laborator din ţară, are 2 laboratoare de analize medicale în Chișinău și Bălți și 16 centre de recoltare în Republica Moldova (Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat, Cimișlia, Edineț, Drochia, Florești, Hîncești, Soroca).

Analize sigure și aproape de casa ta

Toate centrele sunt amplasate lângă instituțiile medicale, un lucru extrem de important și comod pentru pacienți.

Calitatea înaltă a rezultatelor este obţinută prin automatizarea completă a proceselor de laborator, ceea ce reduce la minim impactul factorului uman. Laboratoarele dispun de cele mai moderne echipamente, combinate într-un sistem automatizat.

Tehnologiile şi rezultatele investigaţiilor efectuate sunt supuse în permanenţă controlului din partea sistemelor internaţionale de evaluare a calităţii, drept dovadă servind certificatele corespunzătoare.

La MedExpert se efectuează mai mult de 500 de tipuri de investigații procesate în laboratoarele din Republica Moldova. Anual, se procesează peste un milion de teste.

Calitatea — este avantajul de bază a laboratorului МedЕxpert.