mamaplus

Alertă în Capitală: Un bătrân agresează minore în transportul public

-
//
09.08.2023

Caz revoltător în Capitală. Un bărbat care se dă drept jurist și care ar face parte din Uniunea Avocaților agresează tinere și copile minore în stațiile de așteptare și în transportul public.

mamaplus

O tânără, care a fost urmărită de acest individ acum un an, s-a ciocnit cu el recent în transportul public, transmite Știri.md.

Tânăra a povestit pe rețelele sociale că individul acționa exact conform aceleiași scheme pe care a aplicat-o asupra sa atunci când a fost abuzată și urmărită cu un an în urmă.

Alexandrina a povestit că l-a cunoscut pe individ în transportul public. Acesta singur a inițiat discuția și a început să-i adreseze întrebări intime și prea personale. Cu toate acestea, tânăra l-a adăugat pe bărbat în lista prietenilor pe Facebook fără a se gândi că urmează să fie urmărită și sunată insistent de el.

Ea a spus că după ce a primit de la acesta mai multe mesaje indecente și apeluri insistente cu invitații la cafea, l-a blocat și nu l-a mai întâlnit... până recent.

Alexandrina a spus că l-a văzut așezat pe scaun, într-un troleibuz, lângă o fetiță aparent minoră. Bărbatul o lua la întrebări și îi povestea fetei aceleași lucruri pe care i le spunea și ei. Tânăra a reacționat îndată și a luat-o pe minoră de lângă individ, explicându-i că acesta ar avea intenții rele.

După ce a publicat pe Internet primul filmuleț în care a povestit experiența sa cu acest bărbat, Alexandrina a declarat că a primit multiple mesaje de la alte fete minore și tinere care au nimerit și ele în plasa lui, care inițial părea un bătrân amabil. O minoră i-a expediat și un video cu discuția telefonică pe care a avut-o cu așa-numitul avocat, în care îi propune fetei o relație sexuală.

În cele din urmă, tânăra a declarat că urmează să meargă la Inspectoratul de Poliție împreună cu alte victime pentru a depune o plângere pe numele individului.