Adrian Ursu provocat de Nicu Ţărnă a înjurat public!

Adrian Ursu provocat de Nicu Ţărnă a înjurat public!

-
//
09.01.2015

Nicu Ţărnă şi-a făcut public un vis legat de Adrian Ursu, care a încins spiritele pe facebook. “Dacă visez că îmi cântă Adrian Ursu asta-i a și???”, a scris interpretul.

Adrian Ursu provocat de Nicu Ţărnă a înjurat public!

Comentariile au fost diverse: de la bănuiala că ar fi un coşmar, până la insunuările că Nicu Ţărnă a fi vinovat că îi împrumută haine lui Adrian Ursu.

Nadia Darie: „Pai daca îi împrumuţi haine, cum să nu-l visezi?”

Ţărnă Nicu: “Lenjerie asta-i "Haine"?”

Dorin Scobioala: „O să ai drum pe la piața centrală”

Vădit deranjat de discuţia publică Adrian Ursu a venit cu o replică: “Nicu Tărnă pentru tine am un răspuns sincer: mănâncă mai puţin seara-noaptea şi nu o să visezi! Am apreciat glumele reuşite şi cele "reuşite". Dorin Scobioală şi mulţi alţi cunoscători ai repertoriului meu, "specialişti" în toate domeniile: aţi fost măcar la un concert de al meu de f..teţi capul de repertoriul şi capacitatea de a interpreta???” 

Nicu Tărnă: “Frate, eu am scris sincer, da restu cum o reacţionat e problema lor, şi tu, chiar, nu tre să te superi. Aşa e lumea noastră! Mai invidioasa. Crede-mă! Data viitoare scriu ceva de Roma Iagupov, dacă îl visezi. Odihnă frumoasă acolo unde eşti!!!”

Adrian Ursu provocat de Nicu Ţărnă a înjurat public!

Nici Dorin Scobioala nu a rămas fără replica: “În calitate de ”specialist în toate domeniile” recunosc că mă depășește această reacție infantilă și neadecvată la niște glume prietenești, lipsite de răutate. Adrian, dacă nu știai - da, la piața centrală se întâmplă des să răsune cântecele tale. Prin faptul că am spus asta ți-am lezat cumva demnitatea de artist, cântător de concerte live la Palatul Național? Limbajul din mesajul tău te caracterizează ca pe un mare om de cultură, elevat și elitist. E grav să nu ai simțul umorului, dar e și mai grav să nu ai bun simț.”