mamaplus

Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Familia Regală

-
//
16.01.2020

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au anunțat că renunță la îndatoririle de membri ai casei regale. Au fost speculate multe lucruri pe tema acestui subiect, însă abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care cei doi au luat o astfel de decizie.

Se pare că cei doi erau nevoiți să trăiască toată viața în umbra lui William și Kate. Se pare că acest lucru nu era pe placul lor, potrivit presei britanice.

Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, s-a întors în Canada pentru a fi alături de fiul lor. Plecarea a avut loc la scurt timp după ce cuplul a anunţat decizia şocantă de a se retrage din rolurile deţinute la Casa Regală.

Meghan Markle, sfătuită să se despartă de prințul Harry

Se pare că numeroși prieteni britanici au sfătuit-o să pună punct relației cu Harry, pentru că presa britanică îi va distruge viața. Meghan a ținut piept tuturor zvonurilor urâte și a decis să plece departe de Marea Britanie, alături de Prințul Harry și micuțul lor.

Născută și crescută în Los Angeles, dintr-un tată cu origini germane, engleze și irlandeze și o mamă ai cărei strămoși au fost sclavi, Meghan a fost întotdeauna mândră de moștenirea sa, pe care nu s-a sfiit niciodată să o declare. Una dintre cele mai iubite vedete de televiziune datorită rolului interpretat în serialul Costume, Meghan este și o neobosită susținătoare a cauzelor caritabile, pasiune care, de altfel, a și apropiat-o de soțul ei. Chipeș, charismatic, patriot, rebel, Prințul Harry rămâne unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale britanice.