mamaplus

Actrița Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul ei copil

-
//
09.09.2021

Actrița americană premiată cu Oscar Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă primul lor copil. Informația a fost confirmată pentru The Hollywood Reporter de purtătorul de cuvânt al actriței. Lawrence, despre care se știe că nu oferă detalii despre viața ei personală pe rețelele de socializare online, nu a vorbit în public despre sarcină.

Maroney, un comerciant de artă în vârstă de 37 de ani, a cerut-o în căsătorie pe starul seriei „The Hunger Games” în februarie 2019, după aproximativ doi ani de la debutul relației. Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie a aceluiași an în Rhode Island, SUA. Lawrence, în vârstă de 31 de ani, și Maroney au invitat mai mulți prieteni celebri la nunta lor, inclusiv pe Emma Stone, Adele și Amy Schumer.

Lawrence, actrița cel mai bine plătită din lume în 2015 și 2016, a vorbit despre relația lor în podcastul „Naked With Catt Sadler” în 2019. „Abia îl cunoscusem pe Cooke și am și vrut să mă căsătoresc cu el”, a spus ea la momentul respectiv. „Am vrut să ne căsătorim. Am vrut să ne angajăm pe deplin”, a mai spus actrița.